Visor för frågvisa, frågvisa barnbarn, Camilla och vargungen

Camilla Åström är moster till våra barnbarn Mira och Idun. Hon håller på med musik och visor. Hennes debut kommersiella CD kallas ”Visor för frågvisa”. Den skildrar barnens tankevärd. Länken till CDn är här. (man kan se hur man kan köpa skivan på länken).

De frågvisa är Mira och Idun.

En av låtarna handlar om en vargunge som känner sig osäker på sin vandring ut i världen. Låten har jag med Camillas tillstånd lagt här.

Vargungen nedan är väl en gullig illustration

 

Vargvalp Foto: Gunnar Glöersen

Foto: Gunnar Glöersen

Men kontakt med vargar kan få mer långtgående konsekvenser än man tror. I juli 2013 så dök barnbarnen Mira och Idun upp med vargungar som gosedjur, som de fått från sin mormor!

IdunMiraGoseVarg

 

Det var inte slut här heller. Kanske var det att det blir ett vargmöte i Ljungskile 3 oktober och då övertalade jag min son att gå (det är inom gångsavständ från där han bor) vilket aktualiserade vargen. Eftersom jag dessutom visat mig så intresserad av vargar och vargar som gosedjur så uppvaktad Mira och Idun mig på min 71-årsdag i September med vargpresenter. En gosevarg som Mira gjort och en (barn)skjorta som Idun klistrat på en vargbild.

Vad blir nästa grej ?